MijnPortfolio is een digitaal portfolio waarin bijvoorbeeld foto’s, filmpjes en werkstukjes worden opgeslagen gedurende de hele schoolloopbaan van het kind. MijnPortfolio bestaat uit het onderdeel Start en onderdelen Zo ben ik, Zo werk ik, Zo leer ik en Talenten. Het geheel wordt compleet gemaakt met het onderdeel Documenten.

Er zijn regelmatig informatiebijeenkomsten. Houd onze nieuwsbrief en Facebookpagina in de gaten.

Om u een duidelijker beeld te geven wat er voor zowel kind, leerkracht als ouder mogelijk is, vindt u hieronder meer informatie.

“Met MijnRapportfolio kunnen kinderen op een laagdrempelige manier laten zien over wat ze doen op school”

Stefaan, ouder basisschool ’t Mulderke

MijnPortfolio is al het meest gebruikte digitale portfolio van Nederland en nu ook beschikbaar in België. Scholen kiezen voor ons digitale portfolio vanwege zijn flexibele inrichting en veelzijdigheid. Het is meer dan een digitale trotsmap door de toevoeging van bv. vragenlijsten en leerstijlen tests. De invulling hiervan kunt u als school afstemmen op uw eigen wensen. Op de pagina onderdelen ziet u verschillende voorbeelden van de inrichting hiervan.

Onze adviseurs kijken graag samen met de school naar de beste inrichting en inzet van ons digitale portfolio. Door de slimme opzet van de digitale trotsmap kan ieder kind zelf zijn beeldmaterialen of documenten toevoegen aan zijn of haar portfolio. Het systeem bundelt vervolgens bestanden aan de hand van leerjaren of gekoppelde ‘talenten’.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op!

De website van MijnRapportfolio maakt gebruik van cookies. De cookies worden gebruikt om het surfgedrag te analyseren en de website te verbeteren.