MijnRapport is een digitaal rapport waarin de vaardigheden van het kind zichtbaar zijn voor het kind zelf, leerkracht en ouders. Het kan aangepast worden aan de specifieke wensen van uw school.  Leerlijnen kunnen eenvoudig ingeladen worden in het programma.
MijnRapport bestaat uit het onderdeel Start en het onderdeel Vaardigheden.

Er zijn regelmatig informatiebijeenkomsten. Houd onze nieuwsbrief en Facebookpagina in de gaten.

Om u een duidelijker beeld te geven wat er voor zowel kind, leerkracht als ouder mogelijk is, vindt u hieronder meer informatie.

“Het unieke van MijnRapportfolio is dat kinderen ook echt eigenaar worden van hun eigen leerproces.”

Juf Lotte, Basisschool ’t Mulderke

Het digitale rapport van MijnRapportfolio zorgt voor de mogelijkheid van een alles-in-één tool. Hoe u het rapport inricht is volledig aan te passen aan de wensen van uw school: Wilt u graag ontwikkelingsgericht rapporteren? Wilt u doorlopend rapporteren of juist vaste momenten aanhouden?

Doordat het digitale rapport van MijnRapportfolio niet alleen het presentatierapport maar ook het werkdocument is registreert u aan de hand van observaties, toetsen of behandelde doelen direct de resultaten in het digitale rapport. Afhankelijk van uw wensen worden deze direct zichtbaar voor kinderen en ouders, maar u kunt dit ook periodiek publiceren. Hoe u het rapport ook in wilt zetten, we kunnen altijd een passende manier vinden.

Daarnaast ondersteunt het rapport ook in projectmatige lessen die vakoverstijgend zijn. Door de projecten in te richten in het digitale rapport kunt u precies zien welke doelen er uit verschillende vakken terug komen in een bepaald project. Ook het invullen van de doelen kan in het project om vervolgens in ieder vakgebied weer terug in het overzicht te verschijnen. U kunt aangemaakte projecten als school tijdelijk beschikbaar stellen, daarna verbergen (eventueel aanpassen) en op een later tijdstip opnieuw gebruiken.

De website van MijnRapportfolio maakt gebruik van cookies. De cookies worden gebruikt om het surfgedrag te analyseren en de website te verbeteren.